BiografieSanta en Simon Sebag Montefiore

Terug naar lijst

Santa Montefiore (1970) is opgegroeid op een boerderij in Hampshire en heeft een deel van haar leven in Buenos Aires gewoond. Ze wist als kind al wat ze wilde worden: schrijver. In 2001 verscheen haar eerste boek en inmiddels heeft ze een indrukwekkende hoeveelheid romans voor volwassenen op haar naam staan. Ze woont samen met haar man Simon Sebag Montefiore en hun kinderen Lily en Sasha in Londen. Hun zoon Sasha is de inspiratiebron geweest voor het eerste kinderboek dat ze samen schreven: 'De koninklijke konijnen van Londen'. Wil je meer weten over Santa Montefiore? Kijk dan op de Engelstalige website http://www.santamontefiore.co.uk/.

Simon Sebag Montefiore is geschiedkundige en schrijver. Hij schrijft biografieën en romans. Zijn boeken zijn in meer dan veertig talen vertaald. Ook heeft hij vijf tv-series voor de BBC geschreven, over Jeruzalem, Rome, Istanbul, Spanje en Wenen. Over de hele wereld geeft hij lezingen over geschiedenis. Wil je meer weten over Simon Sebag Montefiore? Kijk dan op de Engelstalige website http://www.simonsebagmontefiore.com/.

 
Recensies op Leesfeest:
Titel Uitgeverij Soort boek Leeftijd
De koninklijke konijnen van Londen Lannoo, 2016 Het oude en wijze konijn Horatio stuurt het magere en angstige konijn Shylo naar Londen, zodat hij de koninklijke konijnen kan waarschuwen voor de Ratzi’s die onderweg zijn naar de koningin. 6+
.
.